6 Aralık 2013 Cuma

EVİNİZE KADAR GELEN PERDE HİZMETİ

 Mobilperde.com
İlk duyunca itiraf ediyorum nasıl yani dedim,insan şaşırmıyor değil.Evlilik hazırlıklarıda perde mevzularım çok karışıkdı.Bir yerde beğendim modeli hemen yerli yerinde görmek olanaksızdı haliyle.Üstelik benim gibi birde alengirli modellere sürekli gözünüz kayıyor ise,farbasıydı,fonuydu,kuruvazesi idi nasıl duracağını kestiremiyorsunuz.Örneğin en basiti pencere üstünden geçen bir kirişi örten perdenin duruşu veya tezgah üstü bir mutfak penceresinin perde boyu,balkon kapılarının hatalı açılışları,ölçü alınsa da bire bir hep sıkıntı olmuştur.


Benim duvarlarıma yakışır mi ,evim ışığına gider mi, ya mobilyam onu da açarmı? diye düşünmeye son veriyor işte bu hizmet kızlar.
Arıyorsunuz mobilperde.com'u hiçbir ücret talep etmeden,sizden birşey baklemeden tüm perde tül modellerinizi evinizin içine kadar getiriyor.Üstelik siz ürünlere bakarken gayet işinde profosyonel olarak size yardımcı oluyorlar.Evinizin ve ya evinizin yalnızca bir bölümüne ait alana renk ve doku kültürünü oluşturuyorlar ki bu bence en güzel hizmet.
Perde showroomlarında seçilen bazı ürünler dikilip geldiğinde hayal kırıklığına uğratabiliyor insanı malesef. Kısacası neyin ne olduğunu nasıl duracağını kendi gözlerinizle görüyor olmanız şahane.


Türkiye'de tek olan bu hizmet, Taç, Home Sweet Home, Home Art gibi kendini ve ürünlerinin kalitesini ispat etmiş ürünlerle yapılmakta.'Koşulsuz' hizmet ile kapıya kadar gelen bu mobilperde olayının çok tutulacağı kanısındayım.


Gün geçtikçe hızlanan yaşantımızda, aslında zorunluluktan nereye koştuğumuzu bilmediğimiz bir çağda, günlük sorumluluklarımızdan artırabildiğimiz, kazanabildiğimiz her dakika, kendimize ve ailemize ayırabildiğimiz her an daha değerli olmaya başladı. Bununla beraber ekonomik ve kaliteli hizmetleri tercih edebilme şansına sahip olmak, artan zamanımızla birleştiğinde bize hayatımızın diğer kalan kısmını zenginleştirme fırsatı sunuyor.Bu bakış açısıyla tasarlanan Mobil Perde, perde ve ev dekorasyon sektöründe yepyeni bir dönem başlatıyor. Sizlere, maliyet düşürmeye odaklanmış sistemi ile, kaliteli ve markalı ürünleri en ekonomik yoldan ulaştırmayı vaat ediyor. Üstelik bütün bu avantajlara zamanınızı harcatmadan en iyi servisi vererek erişmenizi sağlayacak “koşulsuz ücretsiz” bir hizmet sunuyor. İşini zamanında yaparak, teknolojiyi sonuna kadar kullanarak, aynı zamanı kendi çalışanlarına da kazandırmayı amaçlıyor.


Web adreslerinden merak ettiğiniz her türlü konuya vakıf olabilirsiniz,ürün modelleride mevcut ;)
 Ücretsiz hizmet veren çağrı merkezleri:
0850 277 87 87
Mobil perdeyi tercih edenler ve çok daha fazla ilgili videoları youtube üzerinden izleyebilirsiniz.

Evim şahane programını hepiniz izlemişsinizdir,Mobilperde evleri güzelleştirmeye evim şahane ile de devam ediyor,bakın Mimar Selim Bey neler söylüyor .



SELAMETLE

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder