21 Ocak 2014 Salı

ALDIĞIM GÜZEL HEDİYEM SENSİN,BİLİRMİSİN?


Ahiretliğim...
Canım bitanemden bir postacı çıka gelmiş kapımıza...
Biraz şaşkın,biraz bilir halde,yan yan gülümsememle karşıladım güzel pembe kutumu.
(Kutuyu pembe odaya yakışacağınıda düşünmüş)

Yine senden dimi bu paket?Yaptın yapacağını,utandırdın,mahçup ettin,sevindirdin beni!
Canım arkadaşım,benim için,beni düşünerek aldığım bu kelam arşivlerinin her bir harfinin binlerce hatırı için selamlarını en güzel şekilde karşılıyorum.


Sen benden daha güzel dua edensin,sana senin duanla iştiraak ederek;Baki selametle birlikte tertemiz bir hayat surelim,Hz.Hacer gibi tevekkül sahibi olan iki dost olmak ümidiyle...
AMİN

SELAMETLE

20 Ocak 2014 Pazartesi

GÜL PEÇETE DEKOPAJI

Günaydınlar


Bilirsiniz ikeanın ahşap çerçevelerini..Uzun bir süre önce, pembe oturma odasının kendim yaptığım pembeli objelerini burada paylaşmıştım.Biraz sıkıldım oradaki görüntülerinden,boya ile son günlerde uğraşınca çerçeveleride elden getirdim.

Cadance beyaz boya ile 2 kat geçtikten sonra,gül desenli peçeteleri kesip çıkartıp,su bazlı vernik ile peçeteleri hem yapıştırıyorum hemde tüm çerçeve boyasını vernikliyorum.


Duvarı delmeden bu tarz hafif malzemeleri nasıl duvara montelediğimi burada yazmıştım.Çok memnunum bu durumdan,istediğim an istediğim yerede taşıyabiliyorum,pratik şekilde.


Dedim ya boya ile haşır neşir iken ...Uzun zamandır bekleyen ufak kutuyuda boyadım.Odanın diğer boyama işlerini ve dekorasyonuna buradan bakabilirsiniz.
Güzel haberler ile tekrar görüşmek üzere

SELAMETLE